top of page

Er du også træt af støjen fra Motorvej Syd? Drop-In møde 31/1/24

Opdateret: 2. maj


Tak for et godt møde!


***

RoiStavtrup har brug for din input og hjælp til at mindske støjen fra motorvej syd!


Kom til et 'drop in' møde og hør hvordan du kan være med til at skabe opmærksomhed på støjproblemet i Stavtrup i februar-maj 2024.


Mødet afholdes i denne måneds Stavtrup Mødes


Onsdag d. 31/1 19:30 - 20:30 på Højvangskolen


Der er mange forskellige afgrænsede opgaver - helt ned på et par timer, og du forpligter dig kun i det omfang du har lyst og tid til. Alt bidrag værtsættes!


Find mødet på Facebook: https://fb.me/e/3kB08GPEYRo i Stavtrup er en arbejdsgruppe oprettet i samarbejde mellem Stavtrup Fællesråd og Stavtrup Netværket, med medlemmer og/eller opbakning fra mange grundejer- og beboerforeninger i Stavtrup.


Gruppen har fået lavet beregninger, der viser, at de allerede massive støjproblemer fra Aarhus Syd Motorvej i Stavtrup frem mod 2039 vil vokse sig langt større. Kommende vejprojekter, som Marselistunnelen, Helhedsplan Viby Torv og eventuelle motorvejsramper vil medføre endnu mere trafik på Aarhus Syd Motorvej.


Vi har brug for folk der vil være med til at kæmpe for at råbe lokal- og folketingspolitikkerne op, sp vi kan få en samlet og god løsning på støjproblemerne. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i arbejdet.Tidligere indsatser:
194 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentarai


Komentavimas išjungtas.
bottom of page