top of page

Tak for jeres store opbakning til kampen mod STØJ fra motorvejen ved borgermødet 10/11-21

Opdateret torsdag d. 18/11:


Sikke et fantastisk fremmøde af meget engagerede medborgere i Stavtrup. Det var en fornøjelse for alle os, samt de frivillige der var med til at arrangere mødet, at se den gejst og opmærksomhed alle mødte frem med. Desværre var der også en hel del der ikke kunne få plads og som vi måtte bede om at blive udenfor eller gå hjem. Det var vi meget kede af, men hensynet til alles helbred aftvang den begrænsede plads.


Fra Ro i Stavtrup gruppen skal der dog lyde en kæmpe stor tak til især de frivillige, men også til alle jer der mødte op til dette meget konstruktive og visionære møde!


Flere på mødet var meget imponerede af Metin og Jespers forslag til støjdæmpning af motorvejen (husk at se den med lyd) og I kan genfinde det på dette link:Oprindelige post:

Mange års kamp mod støjen fra Aarhus Syd Motorvejen spidser til. Vi har brug for MANGE Stavtrup-borgere møder op til borgermøde dermed viser sin støtte til kampen.


Vi sørger for sprit og god afstand så begivenheden kan afvikles forsvarligt. Dørene er åbne fra kl. 19, hvor det også vil være muligt at få en kop kaffe eller kakao og riste en marshmallow inden mødet starter kl. 19:30.


DET ER NU VI HAR MULIGHEDEN FOR AT PÅVIRKE POLITIKERNE!

Glæder os til at se jer,


ROiStavtrup og Stavtrup Fællesråd


P.S.: Ta' kun bilen hvis det er nødvendigt, lad os gemme parkeringspladserne til dem der har mest brug for det.

---------------------------------------

Fællesrådet og Ro i Stavtrup inviterer til et borgermøde med fire byrådskandidater der, i perioden frem mod kommunalvalget, har vist særlig interesse i trafikale udfordringer og støjforurening.Så kom og hør, hvad netop disse kandidater og deres parti vil gøre for borgerne i Stavtrup! Dermed viser du dem, og andre politikere, at Stavtrup står sammen om at skabe et sundt lydbillede i byen.

Borgermøde
.pdf
Download PDF • 3.50MB
167 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page