top of page
Støjkort Ny.png

ROiStavtrup er en arbejdsgruppe dedikeret til at adressere og løse støjproblemerne fra Motorvej Syd, der påvirker vores lokalsamfund. Vores primære formål er at skabe opmærksomhed omkring dette problem og fremme dialogen mellem lokalsamfundet og beslutningstagere for at finde bæredygtige og effektive løsninger.

 

Gennem vores arbejde stræber vi efter at indsamle relevant data, undersøge potentielle løsninger og fremme samarbejde mellem alle interessenter, herunder beboere, lokale myndigheder og politikere. Vi tror på, at gennem dialog, samarbejde og handling kan vi gøre en forskel og forbedre livskvaliteten for alle i Stavtrup.

 

Vores arbejdsgruppe er åben for alle, der ønsker at bidrage og gøre en forskel. Sammen kan vi opbygge et stærkt fællesskab, der aktivt engagerer sig i at løse udfordringerne og fremme trivslen i vores lokalsamfund.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil bidrage til dette arbejde, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller kontakte Karen Yde direkte på ky@stavtrup.dk eller telefon 41989908.

Kommende aktiviteter

  • 22. maj 2024, 16.00 – 18.00
    Aarhus, Aarhus Rådhus, Sønder Allé 2, 8000 Aarhus, Danmark
    Hjælp os med at skabe opmærksomhed omkring støjproblemerne! RO i Stavtrup er tilstede ved byrådsmødet på Rådhusets balkon . Gør en forskel og støt sagen iklædt en RO i Stavtrup t-shirt. Tilmeld dig, så sørger vi for en t-shirt.

Vil du være del af RO i Stavtrup?

Tak fordi du vil hjælpe til!

bottom of page