top of page

Vi nærmer os beslutning ang. lokalplansprocessen

Både Kulturudvalget og Rådmand for Teknik og Miljø på besøg i Stavtrup, til snak om det kommende Kultur- og Idrætscenter.


Det har været en begivenhedsrig periode med mange møder for mange frivillige der bidrager til realiseringen af Stavtrup Kultur- og Idrætscenter. Dette kulminerede med to vigtige møder med Århus Kommunes kulturudvalg og Rådmand for Teknik og Miljø Nicolaj Bang i den forgangne uge.


Kulturudvalget

Mandag den 8. maj havde kulturudvalget valgt at besøge Stavtrup og blandt andet få et indtryk af vores projekt, beliggenheden og de omkringliggende områder. Udover repræsentanter fra Stavtrup Kultur- og Idrætscenter var Fællesrådet, Stavtrup Outdoor og Den Grønne Kile repræsenteret. Vi gik en tur i området og fik mange interessante spørgsmål og dialoger. Efter at have talt om Grejbanken, S-bænken og etableringen af en vision for de Grønne og RE-kreative Korridor præsenterede Stavtrup Kultur- og Idrætscenter vores projekt og besvarede politikernes spørgsmål. Efterfølgende fik Den Grønne Kile taletid og kunne fremhæve nogle af de bekymringer de ser ved etableringen af Stavtrup Kultur- og Idrætscenter.


Rådmand for Teknik og Miljø

Torsdag den 11. maj havde Rådmand for Teknik og Miljø Nicolaj Bang møde med Fællesrådet og Stavtrup Kultur- og Idrætscenter var repræsenteret på mødet. Dialogen var positiv og konstruktiv og forhåbentlig kan vi hjælpe hinanden til løsninger – fokus var på trafik, støj og Stavtrup Kultur- og Idrætscenter.