top of page

Ændringer i Stavtrup Fællesråd enstemmigt vedtaget

Opdateret: 1. nov. 2022

Stavtrup Fællesråd er en paraplyorganisation for foreninger, institutioner og erhverv i byen. Men privatpersoner med bopæl i Stavtrup kan også være med. Siden den første, ordinære generalforsamling i marts, har det dog været uklart hvordan private skulle være stillet ift. stemmevægt og kontingent.


På den ekstraordinære generalforsamling, onsdag d. 26/10, blev det besluttet at individuelle medlemmers stemmer tæller 0,2 og kontingentet er nedsat fra 300 til 100 kr. om året. Foreninger, institutioner og erhverv med mere end 10 ansatte betaler fortsat 600 kr. om året, og kan være repræsenteret på generalforsamlingen med op til 2 repræsentanter, der hver har 1,0 stemme.


Fællesrådets bestyrelse havde fået hjælp fra Christian Holch og Mette Lunau til at udarbejde forslaget til forbedringer i vedtægterne. Forslaget blev vedtaget med 32 ud 32 stemmer. Mange tak for hjælpen, og tak til de fremmødte medlemmer for opbakningen til den vigtige ændring af vedtægterne!


Læs mere om Fællesrådet her: Fællesrådet | Stavtrup Fællesråd

Her findes også de ny vedtægter: https://www.stavtrup.dk/filer/f4633877-034c-4659-814d-225dde9a4561 (pt. er underskrifterne ved at blive indsamlet, så scannes og uploades det underskrevne eksemplar)


Flere nye medlemmer ønskes - opbakning til det politiske arbejde

Stavtrup Fællesråd er nu 1½ år gammelt, og har 26 institutioner, foreninger og erhverv som "almindelige" medlemmer, samt 54 "individuelle" medlemmer. Nu da vi har fået vedtaget en god model for at håndtere begge typer af medlemskaber, vil vi række ud for at få endnu flere medlemmer.

Fællesrådets bestyrelse støtter det store arbejde der foregår i de forskellige arbejdsgrupper i Stavtrup, se: Arbejdsgrupper | Stavtrup. I meget af dette arbejde er Fællesrådets legitimitet vigtigt, da det giver os en stærkere stemme i forhold til politikerne i Aarhus Kommune.

Vi håber derfor endnu flere vil melde sig ind: Medlemmer | Stavtrup Fællesråd


Bestyrelsesmøde og støtte til byfesten 2023

D. 27/10 holdt vi bestyrelsesmøde hvor vi fulgte op på den ekstraordinære generalforsamling. Referatet uploades her: Vedtægter | Stavtrup Fællesråd

Stavtrup Fællesråds bestyrelse har bl.a. besluttet at støtte Byfesten med 15.000 kr. Byfesten finder sted lørdag d. 17/6 2023.


Herunder: Der var fuld styr på de fremmødte der repræsenterede 32 stemmer til den ekstraordinære generalforsamling d. 26/10 2022. Tak for for hjælpen til afviklingen Lena Esbensen, Else Bay og Olav Kuur (billedet). Endvidere resten af bestyrelsen, samt Christian Yde, Christian Holch og Mette Lunau.


136 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page