top of page
IMG_0708.jpg

ARBEJDSGRUPPER

"Sammen når vi længere” er ikke kun et hyggeligt slogan. I Stavtrup får vi tingene til at ske og vi tror på at indflydelse følger indsats. Derfor er arbejdsgrupperne i Stavtrup vores måde at udleve sloganet. De består nemlig af frivillige der brænder for at gøre noget godt for byen.

På denne side kan du læse om nogle af grupperne.

 

Hvis du ser en sag du har lyst til at bidrage til, håber vi du vil række ud til én af de mange kontaktpersoner der står oplyst på siderne. Når du bidrager opnår du ikke blot indflydelse, men gruppen bliver også dygtigere og stærkere. Til gengæld kan vi love dig, at du vil opleve dyb ro og tilfredsstillelse ved at gøre noget godt for andre. Så kom og vær med!

 

Fællesrådet deltager i de fleste arbejdsgrupper. Men uanset om det er tilfældet, vil fællesrådet altid stille op som talerør til politikerne eller myndighederne indenfor de forskellige arbejdsgruppers formål. En arbejdsgruppe består typisk af en kernegruppe på almindeligvis 4-7 personer, som organiserer gruppens arbejde.

Arbejdsgrupper
ro_logo_edited.png

Ro i Stavtrup

trygistavtrup.jpg

Tryg i Stavtrup

kulturgryde-removebg.png

Kulturgryden

stavtrup_vejkort_thumb.jpg

Trafik i Stavtrup

Browser

Kommunikation

korridoren_stavtrupOverlay_edited.jpg

Korridoren

Billede af Mathieu Stern

Fonde for Stavtrup

Stavtrup Byfest _billede.jpg

Byfest

klatring.jpg

Klatring

rekreative_baenk_edited.jpg

De RE-kreative

workshop-billede.png

Rekruttering af frivillige

0310_04_Exteriør.jpg

Byforskønnelse

ROiStavtrup møde.PNG

De
Frivillige

Ingen af de frivillige har tiden, men de har hjertet til at skabe rum for det frivillige arbejde uden at forvente tak, ære eller belønning!

fremvisning.PNG
Stavnsbo-møde.jpg
bottom of page