top of page

Sidste chance for at blive hørt!

📣 Kære Stavtrup Beboere,


🚧 Sidste chance for at blive hørt! 🚧


Tiden er ved at løbe ud, men din stemme er afgørende! Inden søndag nat den 21. april kl. 23:59 har du mulighed for at påvirke vores fælles fremtid.


Vi står over for en udfordring, der berører os alle: støjbelastningen fra motorvejen. Det er ikke kun en gene; det er en reel trussel mod vores livskvalitet og sundhed.

✍️ Send dit høringssvar nu! Fortæl om, hvordan støjen påvirker din dagligdag: Forstyrrer den din nattesøvn? Forhindrer den dine børn i at lege uforstyrret? Påvirker den dine stunder af afslapning?


Tænk på, hvad en vedvarende, bæredygtig og fremtidssikret løsning vil betyde for dig. En løsning, der ikke bare dæmper støjen, men beskytter vores helbred og sikrer, at Stavtrup forbliver et skønt sted at leve. Det er vigtigt, at kommunen forstår, at det ikke kun handler om ubehag, men om vores velbefindende.
Vi i ROiStavtrup har ikke siddet stille. Vi sender et fyldestgørende høringssvar baseret på de støjmålinger, vi fik foretaget, samt de værdifulde input fra dialogmødet d. 7. marts. Vores samlede svar vil også blive offentliggjort her på Stavtrup.dk.


💪 Dette er en fælles indsats, og enhver stemme tæller. Lad os stå sammen om et støjfrit Stavtrup!


Sådan gør du:

  1. Beskriv kort dine oplevelser og bekymringer

  2. Gå ind på: https://deltag.aarhus.dk/hoering/forslag-til-stoejhandlingsplan-2024

  3. Tilføj høringssvar og blive hørt!


Venlig hilsen,

ROiStavtrup

411 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page