top of page
Billede af Rahadiansyah

Projekt: Stavtrup klatring

Vi ønsker at etablere forskellige former for klatringsaktiviteter I forbindelse med den grønne korridor og ved det nye kultur- og idrætscenter.  ”Svævebane”, ”naturpark” og ”klatring ”var børnenes højst placerede ønsker under Lego Build the change. Vi forsøger at realisere nogle af disse temaer.​


Klatring er for alle og bringer ung, gammel, piger og drenge sammen på tværs af sociale lag. Klatreskulpturerne skal være smukke og interessante at se på, så de bringer naturligt liv til de områder de opstilles i. 

Hvad skal der gøres

Der er 7 kategorier af ”indsatser” der skal gøres for at skal sikre at visionen kan genkendes når man spadserer fra Højvangsskolen til Brabrandsøen i år 2025.

Gruppen koordinerer deres indsats sammen med fællesrådet og direkte med Højvangsskolen, Friskolen, Klubben, Børneinstitutionerne, Spejderne og Stavtrup Outdoor.
 

Der arbejdes med forskellige former for klatring, herunder:
 

 • Bouldering: Klatring med faldunderlag op til ca 3m højde. Der klatres uden seler og reb. Bouldering er sjovt som træning og der kan laves forskellige ruter af forskellig sværhedsgrad.
   

 • Træklatring: Der arbejdes med at undersøge forskellige muligheder for træklatring i klokkeskolen og på Friskolen.
   

 • Vægklatring: Der arbejdes på at undersøge muligheder for vægklatring med sikring både inde og ude. Her kan evner og mod virkeligt udfordres.
   

 • Rappelling: Der undersøges muligheder for rappelling flere steder i byen 
   

Billede af Rachel

Bliv en del af Klatring

Koordinator: Mathias Carlsen

 

Medlemmer af arbejdsgruppen:

 • Lasse Petersen

 • Simon Vogensen

 • Emil May

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere eller bidrage, kan du kontakte 

 

Mathias Carlsen

bottom of page