top of page

Byfesten blev afsæt til realisering af barnlige drømme om et inspirerende og aktivt Stavtrup

Opdateret: 21. jun. 2023

I 2022 lavede knap 600 elever fra Højvangskolen og Friskolen 305 fantastiske LEGO-modeller med idéer til udeaktiviteter i det område, der nu bliver refereret til som Korridoren (Stavtrups Grønne og RE-kreative Korridor).

Én af de mest efterspurgte aktiviteter dengang var en svævebane. Stavtrup Outdoor og den ny-nedsatte klatregruppe havde sørget for at byens børn (og barnlige sjæle) igen kunne få en mave-kildrende tur over Klokkedammen i lørdags, i forbindelse med byfesten.
Efter turen over Klokkedammen valgte flere at slå vejen forbi indgangen til Klokkeskoven, hvor to lokale LEGO-ansatte og en repræsentant fra Korridor-gruppen afholdte en LEGO bygge-workshop. Formålet var at indsamle børnenes idéer til, hvad der kunne være fedt at etablere i forbindelse med det nye udendørs mødested, som Korridor-gruppen arbejder på at realisere, netop ved den sydvestlige indgang til Klokkeskoven. Det blev til et par rigtig gode timer med masser af byggehygge og gode forslag, der bl.a. inkluderede en udendørs café, en cykelbane samt en bank med monstre, diamanter og ikke mindst Harry Potter. Vi sender straks en ugle af sted til Hogwarts og krydser fingre for et positivt svar!
131 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page