top of page

Bæredygtighed, sikker overgang på Ormslevvej, Stavtrup Vision 2033 og Korridoren

Opdateret: 10. okt. 2023

I Stavtrup Fællesråds bestyrelse har vi fingrene i forskellige spændende ting. I en sådan grad at det er lidt tid siden vi har leveret et indlæg, men det får I så her.


Natur og bæredygtig i Stavtrup i år 2033 Først reklame for et arrangement vi holder d. 25/10 i Højvangskolens kantine. Her har fællesrådet inviteret nogle spændende personer til at komme og bidrage med korte oplæg, til hvordan vi kan arbejde for mere natur og bæredygtighed i Stavtrup frem mod 2033.


2023-10-25 Natur og Bæredygtighed - Stavtrup Mødes
.pdf
Download PDF • 122KB

Sikker overgang på Ormslevvej

Trafik i Stavtrup har igennem længere tid samarbejdet med kommunen for at skabe mere sikker overgang for børn og voksne fra Vestermarken. Kommunen vil i den kommende tid etablere en ny overgang ved Vestergaardsmarken med helleanlæg. Samtidigt flyttes buslommen lidt ned ad Ormslevvej, så den kommer til at være overfor busstoppestedet mod Aarhus.


Stavtrup Vision 2033

Fællesrådet har allerede haft flere borgmøder i 2022 og 2023 ang. en vision for byen, som vi vil præsentere og evt. godkende på generalforsamlingen d. 20/3 2024.

Som et led i dette arbejde, har Fællesrådets bestyrelse indgivet et høringssvar til Aarhus Kommunes Planstrategi. Det kan læses her: PLANSTRATEGI 2023 - NETVÆRK OG NÆRVÆR (Hearing deadline has passed) | Deltag Aarhus - Aarhus kommune

"Natur og bæredygtighed", som nævnt øverst, er ét tema fra Vision 2033. Et andet er "Stavtrups Grønne og RE-kreative Korridor".


Stavtrup Grønne og RE-kreative Korridor tæt på første ansøgning

Efter flere møder med borgmesterens afdeling og en skovfoged fra Miljø og Teknik, er vi klar til at sende en ansøgning til etablering af et mødested ved Klokkedammen.

Derudover er vi i dialog om etablering af nogle flere stier, der skal binde højvangskolen sammen med Klokkeskoven, Klokkedammen, fodbold og spejderhytten.

Du kan læse mere om projektet her: https://www.stavtrup.dk/korridoren (Revidering af visionen for Korridoren er under vejs)


Nye medlemmer

Stavtrup Fællesråd har efterhånden mange medlemmer. Vi ikke har en fuld liste over foreninger i byen. Derfor håber vi nu at de der læse dette, og kender til foreninger der endnu ikke er blevet medlem af fællesrådet, vil give et prik f.eks. ved at dele dette link: https://www.stavtrup.dk/faellesraad. Her kan man læse om hvordan fællesrådet arbejder for fælles interesser i byen, og der er links til at melde sig ind.

Medlemmer der er indmeldt inden januar 2024 og har betalt kontingent senest i februar, kan deltage i generalforsamlingen, som bliver afhold d. 20/3 2024.


På ovenstående link til Fællesrådet kan man finde kontaktoplysninger, og man er også velkommen til at kontakte Fællesrådet på faellesraad@stavtrup.dk.


På vegne af bestyrelsen,

Mikkel


452 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page