top of page

Stavtrup Byfest sprudler af liv og energi!Den 15. juni forvandler Højvangskolens legeplads sig endnu engang til epicentret for en fantastisk dag i Stavtrup. I lighed med tidligere år vil dagen være fyldt med en festlig symfoni af musik og aktiviteter, skræddersyet til at glæde hele familien.


Kickstart dagen med fælles morgenmad i teltet fra kl. 09.00, og lad festlighederne fortsætte til kl. 02.00, hvor musikken giver slip på tonerne og lyset tændes.Glæd jer til en dag, der bl.a. byder på live musik, hoppeborg og high-jumpers, krea workshop, ballonmandens magi og smagfuld ølsmagning med Sydbyens Bryglaug. Musikken sætter stemningen, og vigtigst af alt: masser af hygge med familie, venner, naboer og måske endda nye bekendtskaber!


Hele dagen står teltet åbent for alle, så du kan lade dig forføre af begivenhederne, som du ønsker det. Og når sulten melder sig, er der intet problem - lokale spisesteder står klar til at forkæle jer med både frokost og aftensmad. Baren sørger selvfølgelig for forfriskninger hele dagen igennem, så du kan slukke tørsten med fadøl, vin, vand m.v.


Ingen billetter er påkrævet til teltet eller maden. Bare mød op og lad festen begynde! (Dog husk at forudbestille morgenmad af praktiske årsager).


Da Stavtrup Byfest er en begivenhed "FOR ALLE, AF ALLE", er det meste af programmet gratis at deltage i.


Vi ser frem til at byde dig og din familie velkommen til en uforglemmelig dag!


Komplet program ses på Stavtrup.dk/byfest eller via QR-koden nederst (programmet opdateres løbende).
28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page