top of page

Stavtrup Byfest kommer igen d. 17. juni 2023

Efter en fantastisk byfest i 2022 har eventgruppen arbejdet på at stable byfesten på benene igen i år. Det har været en sej kamp at få økonomien til at hænge sammen, da ”Byfesten” ikke råder over en egenkapital. Derfor har salg af billetter til aftensmaden været en forudsætning for at finansiere et stort telt.


Takket være en stor donation fra både Fællesrådet og Rema 1000, en ”Stavtrup-venlig” pris fra Stavtrup Festudlejning på teltet, en underskudsgaranti fra Stavtrup Netværket samt alle de frivillige Stavtrup-bands, er det lykkedes at sikre et fedt program med musik, aktiviteter og et stort telt som omdrejningspunkt for Byfesten.


I år bliver byfesten derfor større med flere aktiviteter, mere musik og fuldt program hele dagen indtil midnat.


For de yngste vil der bl.a. være hoppeborg og ”åben legeplads”, og der bliver fx også motionsløb, high-jumpers, loppemarked og svævebane samt grillhygge ved Klokkedammen.

For dem, der er til musik og dans, vil der være masser af musik fra lokale bands, som vil optræde og skabe en god stemning. Der vil også være danselektion med Mads Vad, som vil underholde både børn og voksne i hallen.


Dagen sluttes af med lækker aftensmad fra Egå Slagteren i det store telt på skolens legeplads, efterfulgt af 2 fede koncerter med Grydebandet og Coverlover. Det bliver en fantastisk dag, som vil byde på noget for enhver smag. Sæt derfor kryds i kalenderen og kom og deltag i festlighederne til Stavtrup Byfest d. 17. juni 2023!


Stavtrup Byfest er for alle, af alle. Hvis du har forslag til aktiviteter som du vil arrangere, eller du vil hjælpe med afviklingen, så tøv ikke med at række ud til Thomas Uth fra eventgruppen på thomasuth@gmail.com. Vi kan altid bruge initiativrige og flittige Stavtrup´ere.


Det samlede program for dagen kan ses på byfestens side på Facebook: https://www.facebook.com/events/902290697589103/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

197 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page