top of page

Gratis FRIVILLIGHEDSFEST i Tivoli-friheden

Opdateret: 2. nov. 2022

Invitation fra Aarhus Kommune:

"Kære foreninger i Aarhus Kommune


Spar Nord, Tivoli Friheden, Aarhus Motion og rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad inviterer igen til Frivilligfest i Tivoli Friheden.


Vi vil gerne invitere dig og dine frivillige-kollegaer med til festen, der i år holdes den 2. december i ugen, hvor FN’s internationale frivillighedsdag markeres.


Hent din gratis billet på: frivilligfest.dk


Mange frivillige har i de seneste år ydet en særlig indsat i forbindelse med corona. Nedlukninger, genåbninger og restriktioner har budt på ekstra opgaver. Det vil vi gerne sende jer en ekstra tak for. Coronanedlukningen er også årsag til, at Frivilligfesten blev aflyst i 2020. Derfor er årets fest for alle, der har bidraget med frivilligt arbejde – uanset om det var i 2020, 2021 eller begge år.


Du er velkommen til at tage en "ikke-frivillig" ledsager med til festen. I modtager fri adgang til Tivoli Friheden og forlystelserne. Begrebet frivillige dækker over alle, der har lavet en ulønnet indsats for andre. Det kan være fodboldtrænere, spejderledere, bestyrelsesarbejde i de mange foreninger, ReThinkers, medlemmer af fællesråd eller noget helt andet. Det afgørende er, at du har gjort noget for andre.


Vi håber, at du vil være med til at sprede budskabet til andre frivillige. Du kan downloade en plakat, der er vedhæftet denne invitation, som du meget gerne må hænge op, hvor mange kan se den.


Praktisk Information:

Frivilligfesten foregår i Tivoli Friheden, den 2. december 2021 Adresse: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C

Dørene åbner kl. 15.00.

Du får: Gratis éntre til dig og én gæst til Tivoli Friheden inkl. fri adgang til forlystelser.

OBS: Du skal være gyldigt tilmeldt samt medbringe print-selv-billetten for at kunne deltage i arrangementet. Tilmeld dig her: frivilligfest.dk

Ønsker du at medbringe en gæst, skal denne person også være tilmeldt og medbringe sin egen print-selv-billet.

Sidste dag for tilmelding er 26. november 2021.


Læs mere på frivilligfest.dk


OBS: Vi gør opmærksom om, at der vil være krav om fremvisning af corona-pas på dagenMed venlig hilsen


Rasmus Blicher

Presse- og kommunikationskonsulent M +45 41 85 55 90 E rasbl@aarhus.dk MKB Kommunikation Kultur og Borgerservice Aarhus Kommune Rådhuset 8000 Aarhus C"Frivilligfest_invitation-Kære-Frivillig
.pdf
Download PDF • 256KB


93 visninger0 kommentarer

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page