top of page

Efterklangen fra dialogmødet om støj fra Motorvej Syd

Opdateret: 2. maj

RoiStavtrup vi gerne udtrykke vores hjerteligste tak til alle, der deltog i dialogmødet om støj fra Motorvej Syd. Vi har taget et skridt sammen ved at mødes omkring dialogbordene, med et imponerende antal deltagere og en atmosfære fyldt med produktive samtaler og fællesskabssind.


En speciel tak går til alle de frivillige, hvis utrættelige arbejde gjorde aftenen mulig. Jeres indsats er det bedste eksempel på, hvad vi kan opnå, når vi arbejder sammen mod et fælles mål.


Foruden at blive omtalt på P4 torsdag morgen, modtog dialogmødet også opmærksomhed fra TV2 Østjylland, hvor dialogmødet blev fremhævet i nyhederne kl. 19:30. I kan se udsendelsen her: TV2 Østjylland - Torsdag den 7. marts 2024, kl. 19:30 . I kan desuden se Simon’s billeder fra arrangementet her.


I vores stræben efter at forme en fremtid med mindre støjbelastning, lad os huske på støjens skjulte sundhedsomkostninger. Det er ikke bare en irritation – det er et spørgsmål om vores velvære og helbred. Støj har været knyttet til mange sundhedsproblemer, som vi alle bør tage til efterretning . Vi må derfor fortsætte med at samarbejde og bringe vores bekymringer og løsninger frem, så vi kan skabe et sundere og roligere Stavtrup.


Vi er i fuld gang med at gennemlæse og sammenfatte referaterne fra alle fire dialogborde for at udarbejde et samlet referat, der vil reflektere over de mange perspektiver, der kom frem under mødet.


Hvis du deltog i mødet, vil vi sætte pris på din feedback gennem vores evalueringsform. Og selvom du ikke kunne være til stede, er dine kommentarer og perspektiver stadig meget værdifulde for os. Benyt venligst denne QR-kode for at give dine refleksioner og input, som vi vil inkludere i vores fortsatte arbejde med at adressere støjproblemerne i vores lokalområde.

137 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page