top of page

Klar til medlemmer af Stavtrup Fællesråd

Opdateret: 7. okt. 2021

Fra 1/10 2021 er vi i bestyrelsen i Stavtrup Fællesråd klar til at modtage anmodninger om medlemskab. Vi er en paraplyorganisation med to typer af medlemskaber:


Foreninger mm.

Lokale grundejer-, beboer- og borgerforeninger, idræts- og fritidsforeninger, kirker og menighedsråd, erhvervsforeninger, institutioner, skoler og børneinstitutioner, m.fl. Kontingent: 600 kr. pr. år (Første betaling dækker resten af 2021 og 2022)

Disse medlemmer kan repræsenteres af op til 2 personer på generalforsamlingen


Borgere

Skulle der være borgere der ikke kan eller ønsker at repræsentere en forening, men ønsker at deltage i generalforsamlingen, kan man indmelde sig som borger. På den måde kan man også stille op til valg til bestyrelsen.

Kontingent: 300 kr. pr. år (Første betaling dækker resten af 2021 og 2022)

Disse medlemmer repræsenter sig selv på generalforsamlingen.


På denne side kan du tilmelde dig eller din forening:


Hvis du har spørgsmål ang. medlemskab, kan de rettes til kassér i Stavtrup Fællesråd, Flemming Hamann, på fh@stavtrup.dk


Generalforsamling d. 22/3 2022 kl. 19:00 - 21:30 - med fredsvalg

Bestyrelsen i Stavtrup Fællesråd glæder sig allerede til at se mange medlemmer til vores første generalforsamling.


Pga. Covid19 var valg og afstemning om nye vedtægter udskudt til maj 2021. Siden har den ny bestyrelse arbejdet på at få formalia på plads, f.eks. medlemsbegrebet som ikke var en del af det tidligere lokalråds vedtægter.

Af hensyn til logistik og planlægning af generalforsamlingen, appellerer bestyrelsen til at alle der måtte ønske at indmelde sig, og deltage på generalforsamlingen, gør dette senest 31/1 2022


Fredsvalg Principielt er alle 7 medlemmer af bestyrelsen valgt for 2 år, og da 2021 har været præget af Covid19 og overgang til de nye vedtægter, appellerer en enig bestyrelse til fredsvalg på generalforsamlingen 2022, så vi kan få tid til at få skabt et godt fundament for Fællesrådet.

Dagsorden

Input til dagsorden er meget velkomne fra både medlemmer og borgere og foreninger der ikke er medlemmer.

128 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page