top of page

Så har vi holdt den første generalforsamling i Stavtrup Fællesråd

Tirsdag den 22. marts blev den første generalforsamling afholdt i Stavtrup Fællesråd. For første gang var bestyrelse og medlemmer i Fællesrådet samlet. Der deltog 78 medlemmer af fællesrådet, det var flot. Der var en god stemning og lyst til at debattere.

I bestyrelsen havde vi glædet os til denne dag. Vi blev valgt i maj sidste år og har brugt megen tid på at få et godt bestyrelsesarbejde op at stå, og nu kunne medlemmerne blive involveret direkte.


Desværre var Mikkel (vores formand) ramt af corona og kunne derfor ikke deltage, det var meget ærgerligt, da Mikkel er et kæmpe aktiv i vores bestyrelse.

I forbindelse med bestyrelsens beretning blev de mange arbejdsgrupper, som er mere eller mindre tilknyttet fællesrådet præsenteret. Der gøres et kæmpe arbejde i alle grupper: Trafik i Stavtrup, Ro i Stavtrup, Stavtrup Kommunikation, Lokalsamfundsbeskrivelse (under opstart), Forskønnelse (under opstart), Tryg i Stavtrup, Fondsgruppen, De RE-kreative og Kulturgryden.

Grupperne ønsker alle, at flere involverer sig. Hvis man vil høre nærmere eller indgå i en af grupperne, kan man skrive til fællesrådet på faellesraad@stavtrup.dk, så vil vi i fællesrådet sørge for kontakt med de enkelte grupper.


Bestyrelsen havde inden GF opfordret til fredsvalg, sådan at alle nuværende medlemmer kan forsætte med at skabe et godt bestyrelsesarbejde. Fredsvalget blev godkendt, og det betyder at den nuværende bestyrelse med suppleanter fortsætter i det kommende år.

Det blev besluttet at erhvervsdrivende kan være medlemmer af fællesrådet.

Bestyrelsen gjorde opmærksom på, at fællesrådets bestyrelse står for et månedligt Forenings- og frivillighedsmøde den sidste onsdag i hver måned på Højvangskolen, her kan man fra kl. 18 – 19 møde bestyrelsen. Det gælder alle borgere i Stavtrup, bestyrelsen opfordrede til at møde op og på den måde støtte op om fællesrådets arbejde.


Generalforsamlingen blev afsluttet med en stor applaus til bestyrelsens arbejde, det var dejligt. Tak!


På bestyrelsen vegne

Kirsten


Referat fra generalforsamlingen findes nederst på denne side:105 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page