top of page

Fællesrådets ønsker til støjhandlingsplanen

Stavtrup Fællesråd har sammen med RO i Stavtrups høringssvar, sendt et klart signal til Aarhus Kommune: det er på tide at tage hånd om støjproblemerne langs Motorvej Syd! Vi støtter fuldt ud RO-arbejdsgruppens høringssvar, der sætter fokus på sundhedsfarlig støjforurening og foreslår løsninger for bedre livskvalitet.


Men vi stopper ikke der! Vi har også andre lokale anliggender og forslag, der kræver opmærksomhed:


  • Hastighedsnedsættelse på Ormslevvej: Vi insisterer på en reduktion til 40 km/t. Det er ikke kun for sikkerhed, men også for at støtte kommunens klimamål. Lavere hastigheder betyder mindre CO2-udslip og øger samtidig sikkerheden for vores børn på skolevejen.

  • Stigende tungtrafik: Vi vil have restriktioner for gennemkørende tung trafik på Søholmvej. Det vil mindske støj og forbedre sikkerheden langs Jarlsmindevej og Klokkeskovvej, især for vores børn på vej til skole.


  • Stavtrup – en del af Aarhus: Vi ønsker, at kommunen anerkender vores bydel som en integreret del af Aarhus. Vi fortjener i forhold til støjen, at vi får samme opmærksomhed som resten af Aarhus.


Stavtrup Fællesråd er klar til at arbejde sammen med Aarhus Kommune for at gøre vores lokalsamfund sundere, sikrere og mere bæredygtigt for alle. Lad os skabe en bedre fremtid sammen!


På Fællesrådets vegne.

Finn Nissen

Formand for FællesrådetHoringssvar-Stavtrup-Faellesrad
.pdf
Download PDF • 456KB
112 visninger0 kommentarer

תגובות


התגובות הושבתו לפוסט הזה.
bottom of page