top of page
SLETH STAVTRUP KULTUR OG IDRÆTSCENTER HAL.jpg

GIV EN DONATION OG
STØT KULTUR- OG IDRÆTSCENTERET

Hjertet i ethvert samfund er det vi giver til hinanden - hjælp os med at gøre Stavtrup til stedet der samler

DIN STØTTE ER VIGTIG

Kultur- og Idrætscenteret er en drøm om at skabe gode rammer for sociale og kulturelle arrangementer, fysisk aktivitet, og som et rart sted at være. 

 

Et sted for alle – hvor mennesker kan mødes på tværs af alder, køn og interesser. Et sted for alle der med din støtte bliver så attraktivt, at det også kan være udgangspunkt for friluftsaktiviteter i Ådalen omkring Årslev Engsø og Brabrand søen.

Et sted der kan genskabe historien om Stavtrup som samlingssted, som det var i starten af 1900-tallet for Aarhus. Her drog festklædte borgere og turister til Constancia i Stavtrup med Hammelbanen eller med hjulbåden ”Vega” for at danse og drikke kaffe.

Grøn korridor til Stavtrup Idræts- og Kulturcenter
privatdonation_linkboks

SÅDAN DONERER DU

Når du donerer går din støtte fuldt ud til at realisere projektet, da alle i udvalget arbejder som frivillige. Så hver eneste krone der bliver givet, kommer til gavn og glæde for os alle.  Vi håber du  vil støtte på et af tre forskellige niveauer; platin, guld eller sølv. Klik på hver fane herunder for at læse mere. Skulle Stavtrup kultur og idrætscenter mod forventning ikke blive en realitet, vil de indbetalte donationer overdrages til
Stavtrup IF, som vil bruge pengene på et projekt med tilsvarende formål. 

INFO: Din støtte er fradragsberettiget og bliver automatisk indberettet, når du donerer gennem DBU.

bottom of page