top of page

lør. 15. jun.

|

Viby J

Stavtrup Byfest

Igen i år skal vi selvfølgelig fejre Danmarks stærkeste lokalsamfund. Lørdag den 15. juni bliver byens festlige højdepunkt, så markér allerede nu datoen med store, glade krydser i kalenderen. Hold øje med opdateringer på Stavtrup.dk/byfest og på facebook.com/stavtrupbyfest, hvor dagens program løbe

Tid og sted

15. jun. 2024, 10.00 – 23.50

Viby J, Klokkeskovvej 1, 8260 Viby J, Danmark

Om aktiviteten

Igen i år skal vi selvfølgelig fejre Danmarks stærkeste lokalsamfund. Lørdag d. 15. juni bliver byens festlige højdepunkt, så markér allerede nu datoen med store, glade krydser i kalenderen.

Og hvorfor nøjes med én fest? Vi har planlagt og fastlagt datoen for Stavtrup Byfest for de kommende år. Således vil denne festlige begivenhed altid finde sted lørdag i uge 24. Gør det til en tradition og marker denne festdag i din kalender allerede nu!

Ligesom sidste år bliver Højvangskolens legeplads omdrejningspunkt for festen og en dag fyldt med aktiviteter for store såvel som små. Den store legeplads bliver forvandlet til festens epicenter med et kæmpe telt, hvor der vil være gang i den hele dagen. Festen starter med fælles morgenmad og varer til den anden side af midnat. Tag fat i naboer og bekendte, familie og venner og kom sammen til årets byfest.

Stavtrup Byfest er for alle, af alle. Derfor er det meste af programmet gratis! Vi arbejder bl.a. på et spændende musikalsk lineup, der vil få dig til at danse og synge med hele dagen. Hold øje med opdateringer på Stavtrup.dk/byfest og på facebook.com/stavtrupbyfest, hvor dagens program løbende bliver opdateret.

Hvis du har forslag til aktiviteter i løbet af dagen, og har du mod på og lyst til at drive aktiviteten, så kontakt udvalget bag byfesten på thomasuth@gmail.com. Har du ingen idéer, men gerne vil bidrage til festen, så hører vi også meget gerne fra dig 😊

Lad os sammen gøre Stavtrup Byfest til årets festlige højdepunkt! Vi glæder os til at se dig! 🎉🥳

Del denne aktivitet

bottom of page