top of page

Skattejagt på Højvangskolen

Opdateret: 2. maj

Kære alle i Stavtrup


Højvangskolen er vores allesammens lokale folkeskole. Næsten alle børnefamilier i Stavtrup har deres gang på Højvangskolen, men vi vil faktisk gerne have, at ALLE borgere i Stavtrup tænker på skolen som noget fælles. Et sted man er velkommen – ude som inde.

I sommerferien lancerer vi en Skattejagt for ALLE borgere i Stavtrup. Jagten har til formål, at man kommer rundt på skolens udearealer, løser gåder og svarer på sjove spørgsmål - og ikke mindst bidrager med ideer til hvordan skolens udearealer kan blive endnu mere interessante for os alle sammen. Alt hvad I skal bruge, er en mobiltelefon og Appen Woop. Den kan downloades helt gratis uanset hvilken mobiltelefon man ejer.


Når man har været rundt på alle 8 poster, har man nok bogstaver til at danne et kodeord. Hvis det lykkes, skal man henvende sig i Rema, hvor der vil være lidt sødt til tanden og en lille erkendtlighed fra Højvangskolen.


Skattejagten starter mandag d. 6. juli. Kom over på skolen og hjælp os med at finde skatten og det hemmelige kodeord. Og på vejen derhen til – skal du bare bruge din fantasi og hjælpe os med at gøre skolen endnu federe for os alle sammen. Første post finder du ved den store runde scene på skolens legeplads.


God ferie alle sammen.


Kærlig hilsen

Ivan Børsting


PS. du kan også smugkigge på post 1 lige her, og læse mere om hvordan I finder jagten i woop


64 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page