top of page

Aarhus Aadal Bridgeklub modtager nye medlemmer

Bridgeklubben Aarhus Aadal Bridgeklub startede i den lokale golfklub (heraf navnet) for 13 år siden, men grundet pladsmangel flyttede den til Harlev Mølle og for 5 år siden til Folkehuset Søholm.


Klubben er beskrevet på www.bridgewebs.com/aarhusaadalbridgeklub. Der er p.t. 100 medlemmer og der spilles mandag eftermiddag, mandag aften og onsdag eftermiddag med forudgående gratis undervisning. Man modtager gerne flere medlemmer. Der har været begynderhold hvert eneste år og i år er denne – i et forsøg på at tiltrække flere - flyttet til lokalerne hos Ældre Sagen Aarhus Syd ved Viby Torv.


Det foregår torsdage kl.17-18.30 og er tiltænkt arbejdsramte og travle seniorer. Tilmelding syd@aeldresagen-aarhus.dk og september er gratis. Man skal ikke være medlem af Ældre Sagen.


Ved at tage et BRIDGEKØREKORT kan man allerede efter ½ år blive gradvis integreret i klubturneringer i Stavtrup. Har man ikke spillet bridge længe, kan begynderkurset også anvendes som genopfriskningskursus. Man kan kontakte en af underviserne, Hasse Vinter, 21768422, hvis spørgsmål. Henrik Engell fra Stavtrup er medunderviser.119 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page