top of page

Stavtrups nye lokalmedie er kommet godt fra start - tak, fordi I læser med

Opdateret: 11. okt. 2022

Det nye lokalmedie Viby-StavtrupLIV har nu været i luften i fem måneder, og vi er blevet taget fantastisk godt imod i Stavtrup.

Hver uge er der flere og flere, der læser med, og det er en stor fornøjelse for mig, der sidder bag tasterne og møder ind på arbejde hver dag for at skrive artikler om, hvad der sker i jeres lokalområde.

For de af jer, der ikke har mødt mig endnu, hedder jeg Kristine Dam Johansen, jeg er 32 år og journalist, og jeg har indtil videre skrevet en række artikler om blandt andet støjproblemerne fra motorvejen, multihalsprojektet, fritidsklubbens flytning, boligmarkedet i Stavtrup og de utallige frivillige projekter, der er i gang i byen – heriblandt Tryg i Stavtrup, Vild med Stavtrup og Stavtrup Outdoor.


Om mediet

Kort fortalt er Viby-StavtrupLIV sat i søen for at give alle jer, der bor i Stavtrup – og Viby - bedre indsigt i, hvad der sker i jeres lokalområde.

Vi vil gerne sætte fokus på alt det, der betyder noget for jeres hverdag, både lokalt men også over for de politikere i kommunen og Folketinget, som træffer beslutninger, der har konsekvenser for jer.

Helt lavpraktisk udkommer artiklerne fra Viby-StavtrupLIV i et nyhedsbrev, som man modtager direkte i sin mailboks 1-2 gange om ugen. Lige nu er det gratis, men på sigt kommer det til at koste, hvad der svarer til en god kop kaffe på en café om måneden. Til gengæld har vi ingen annoncer.

I kan tilmelde jer nyhedsbrevet her: www.viby-stavtrupliv.dk/nyhedsbrev


Vores løfter

Viby-StavtrupLIV er en del af Jysk Fynske Medier, som blandt andet også udgiver Århus Stiftstidende, som vi har et tæt samarbejde med.

Men vi er et helt nyt medie, og derfor satte vi os tilbage i juni måned for at definere, hvilket medie vi gerne vil være.

Det udmøntede sig i en række løfter til vores læsere, som vi hele tiden arbejder på at leve op til.

  1. Vi giver indsigt og overblik. Vi holder et vågent øje med, hvad der sker i Stavtrup og giver jer indsigt i områdets udvikling.

  2. Vi tager jer med råd. Vi er et medie, der er til for jer, der bor i Viby og Stavtrup, og kun jer. Derfor lytter vi til jeres idéer, tanker og meninger om de historier, vi laver, så vi kan lave det mest vedkommende journalistik for jer.

  3. Vi har fokus på løsninger. Vi nøjes ikke med at skrive en nyhed om, at der er et problem i Stavtrup. Hvis noget ikke fungerer, eller en konflikt er gået i hårknude, søger vi en forklaring og en løsning.

  4. Vi giver inspiration. Vi fortæller historier om nye initiativer, gode idéer og lokale ildsjæle, der gør en forskel. Kort sagt om alt det, der kan inspirere og gøre Stavtrup til et endnu bedre sted at bo.

  5. Vi giver indflydelse. Vi holder jer opdateret og sørger for, at I ved, hvad I selv kan gøre for at få indflydelse på beslutningerne i jeres lokalområde. For eksempel gennem borgermøder, høringer eller andre kanaler, hvor I kan komme til orde.

Kort sagt er vi til for jer. Så jeg håber, at I har lyst til at læse med og tage fat i mig, hvis I synes, der er noget, jeg skal sætte fokus på.


De bedste hilsner

Kristine Dam Johansen

Journalist, Viby-StavtrupLIV

mobil: 25589801

71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page