top of page

Stavtrup Netværket har hoodies til salg

Til byfesten kunne man købe sig en dejlig kold fadøl. Det var der mange der benyttede sig af og tak for det.

Boden var sat op af gode folk fra Stavtrup Netværket. Og hele det økonomiske overskud går til gode formål i Stavtrup. Sådan er det altid, når Stavtrup Netværket står bag – overskudet går altid til gode formål i Stavtrup.

Stavtrup Netværket er sat i verden for at gøre Stavtrup til en endnu bedre forstad. Og til alle jer der aldrig har hørt om os før, så kan vi fortælle, at vi i 2019 fik en fantastisk start – vi solgte 300 hoodies og t-shirts med STAVTRUP-bylogo påtrykt på én dag til et fodboldstævne ved fodboldklubben. Siden da har vi af og til solgt ’Stavtrup-merchandise’. Pga. corona har vi haft en alt for lang pause. Vi håber derfor at trøjerne er blevet for små rundt omkring i Stavtrup-hjemmene og at I derfor vil købe nye.

Hvad går overskuddet så til?

Vi har doneret 50.000 kr. til kunstgræsbanen. Derudover har vi været med til at finansiere det fine ’Vild med Stavtrup’, som pynter så flot i vores dejlige by lige pt. Vi står også bag foodtrucks, fyrværkerisalg, affaldsindsamlingen og meget mere. Vi planer om at hjælpe med en helt masse spændende projekter i fremtiden og har du et godt forslag, så kontakt formand, Christian Holch.

Tilbage til de flotte hoodies. Vi bestiller aldrig flere end vi har solgt i forvejen. Det er for at undgå at få restlager.

DEADLINE på søndag – vi udleverer trøjerne tirsdag i uge 32.

Her kan du se hvordan du gør:

BESTIL SENEST NU PÅ SØNDAG:

Via Stavtrup Netværkets facebookside (kommentar eller pb) senest den 19. juni (skriv model, farve størrelser, navn, adresse, telefonnummer.

Du kan også bestille via en sms til Mette Lind på 2246 0042.

BETAL:

Via MobilePay 3569JC (Stavtrup Hoodies)

134 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page