top of page

Salg af fyrværkeri

Endnu et rekord-år!

Igen i år har vi solgt fyrværkeri fra boldbanernes parkeringsplads og kan se tilbage på et veloverstået salg, hvor omsætningen steg markant og dermed også indtjeningen, som ubeskåret går til etableringen af Stavtrup Multihal – Stedet der samler. Selvom vores kassér endnu ikke har gennemgået tallene, føler vi os ret overbeviste om at vi ender med en indtjening på 90-100.000 – et resultat vi er utroligt glade for.

Den store opbakning fra Stavtrup og omegn giver os naturligvis lyst til at fortsætte og vi er allerede i gang med planlægningen af 2022. Udover at vi naturligvis er glade for de mange kunder, vil vi også gerne rette en stor tak til alle de frivillige der vælger at bruge en halv eller hel dag af deres juleferie på at bidrage til fællesskabet.


Stort men overskueligt projekt

Drejebogen for hvordan hele projektet gribes an, bliver skarpere, for hvert år og vi begynder at have et overblik over de opgaver der skal løses og forhåbentlig bliver vi bedre for hvert år. I det tidlige forår skal vi bestille fyrværkeri og i løbet af sommeren og efteråret have styr på placering af containere, brandmyndigheder, ja-tak-tilbud, marketing og vagtplan. Skulle I have gode ideer, er de meget velkomne.


Andre tiltag

Udover salget af fyrværkeri i de fire dage op til nytår og den generelle markedsføring heraf, havde vi i år igangsat følgende aktiviteter:

Ja-tak-tilbud – vi solgte ca. 100 ja-tak-tilbud som efterfølgende blev hentet i teltet.

Demo – den 29. december kl. 18.00 havde vi inviteret til demo, hvor Torben Letkøb viste nogle af de produkter vi sælger. Med overskyet vejr og 29 tilmeldte på Facebook, var vi spændte på hvor mange der stillede op. Coop 365 sponsorerede grill-pølserne og vi havde gættet på at 100 grillpølser måtte være nok, men vi blev meget overvældede over den store opbakning. Et forsigtigt bud er at mere end 200 børn og voksne hyggede sig og Zappe & Co. Fik travlt med at servere pølser, øl og sodavand til de fremmødte. Vi gentager helt sikkert succesen og vil næste år gøre det endnu mere tydeligt, hvilke produkter vi demonstrerer.


En særlig tak

Mange bidrager til projektet, men der skal alligevel lyde en særlig tak til de selvstændige der bruger deres faglige ekspertise til at få projektet gennemført. Her tænker vi specifikt på Gøsta fra Himmelblaa Kommunikation og Troels fra Stautrup Fest Udlejning. Vi håber I vil bidrage igen i år.


Funktionsfejl

Siden nytårsaften har vi haft tre henvendelser vedr. funktionsfejl, hvoraf den ene var decideret farlig, hvilket naturligvis er bekymrende. Vi har sat borgeren i kontakt med importøren. Funktionsfejlene har i et tilfælde omhandlet en raket og to tilfælde et batteri. Vi ser ikke nogen trend og oplever at vores leverandør er seriøs og tager henvendelserne alvorligt.


Derudover henviser de til, at der typisk er mellem 15-25 meters sikkerhedsafstand. Noget som vi vil gøre ekstra opmærksom på næste år.

Har du lyst til at bidrage på den ene eller anden måde, skal du endelig tage fat i Søren fra Stavtrup IF på 50965214


202 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page