top of page

Fra bodega til café
Stavtrup har fået en cafe. I bygningen på Klokkeskovvej, hvor der i mange år har været Den Lokale Bodega, er der nu Café Stau.  

Bag cafeen står 43-årige Jesper Nielsen, som i mange år boede på Søskrænten i Stavtrup, men som nu bor i Viby.  

“Jeg har i mange år drømt om at åbne et sted. Nu er mine børn ved at være store, og da denne mulighed opstod, så slog jeg til,” forklarer han. 

“Stavtrup er en by i udvikling, så vi tror meget på, at det kan lade sig gøre at drive en cafe her. Vi synes jo, at byen har manglet en cafe, siger han.  

“Vores håb er, at det kan blive et samlingssted for byen – f.eks. for de mange mødre- og fædregrupper, som nogle gange kan mødes på cafeen. For byens unge, der kan sidde her og læse til eksamen, og for de mange børnefamilier,” siger Jesper Nielsen, som fortæller, at ambitionen er at servere kvalitetsmad til fornuftige priser.  

“Vores cafe ligger ikke ved åen inde i Aarhus, så vi holder priserne nede. F.eks. håber vi, at børnefamilierne vil synes, at de har råd til at spise aftensmad på vores cafe – eller tage maden med hjem.” 

Jesper Nielsen forklarer, at man både kan få morgenmadsplatte, sandwich og pastasalat til frokost samt skiftende aftensmadsretter til under 100 kr. - lige nu bl.a. chili con carne til 89 kr.  

Der serveres også kaffe, øl og vin – ligesom man kan købe en skoleburger til madpakken. Snart kommer der også andre madpakker målrettet håndværkere på menuen. 

Det er ikke Jesper Nielsen selv, man kan møde på Café Stau – i hvert fald ikke hver dag. Han har fortsat et fuldtidsjob, så han har ansat personale til at drive stedet.  

Åbningstiderne er alle hverdage fra kl. 10-20.  

Læs mere på cafeens Facebookside eller cafe-stau.dk 

128 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page