top of page

Fællesrådet ser frem til spændende dialoger i 2022

Opdateret: 8. jan. 2022

Den 25/11 havde vi i Stavtrup Fællesråd vores sidste møde i 2021. Herunder kan du læse om de ting der rør sig, og her kan du finde referatet.


Frivillighedsaftener og pukkelbump

I 2022 kommer Fællesrådet til at deltage på Frivillighedsaftner, den sidste onsdag i måneden, hvor

vi vil give status og diskutere emner der optager borgere i Stavtrup. Et af målene er at flytte diskussionerne, om f.eks. pukkelbump, fra facebook til et mere rigt format, hvor vi kan se hinanden i øjnene.


Stor opbakning til arbejdet med støj fra motorvejen

Fællesrådet og ROiStavtrup er utrolig glade for den store opbakning til arrangementet på Søholm d. 10/11. Det giver masser af energi til ROiStavtrup at fortsætte arbejdet. Der var også et meget spændende og konkret forslag fra Metin Lindved og Jesper Kjeldsen, på hvordan støjen kan reduceres. Det følger vi naturligvis op på.


Ny medlemmer i Fællesrådet

Det nye Fællesråd er en paraplyorganisation for bl.a. foreninger og institutioner i Stavtrup. Vi har fået 25 anmodninger om medlemskaber, og disse modtager nu opkrævning om kontingent, og vi glæder os til at se medlemmerne til generalforsamling d. 22/3 2022.

Vi håber også at flere foreninger og institutioner vil melde sig ind. Indmelding kan ske her.


Udstykninger og befolkningstilvækst

Stavtrup Fællesråd er ikke en myndighed, og således blot én af mange parter ift. vurdering af udstykninger. Vi diskuterede vores holdning udstykninger generelt, og er enige om at med den store befolkningstilvækst, og udfordrede institutions, idræts og skole-kapacitet, samt udfordringer med støj fra motorvejen, ser vi nogle udfordringer. Vi har derfor også indgivet høringssvar, som kan læses her.


Generalforsamling 2022 og forslag til vedtægtsændringer

Vi har i det nye fællesråd brugt meget tid på at diskutere hvordan fællesrådet bedst understøtter arbejdet med at gøre Stavtrup til et endnu bedre sted at bo, også på den lange bane. Vi glæder os til at tage den diskussion med vores medlemmer på generalforsamlingen d. 22/3 kl. 19:00 - 21:30.

Med kig til udfordringerne i Brabrand og Kold-Hasselager ift. medlemsbegrebet og stemmeret ved generalforsamlinger, vil det nuværende fællesråd indstille til en vedtægtsændring. Se referatet fra d- 25/11, nederst på siden her pnt. 7. Kort fortalt handler det om at sikre en fordeling af stemmer der reflekterer at Fællesrådet primært er en paraplyorganisationen, sådan som kommunens standardvedtægter lægger op til.
195 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page