top of page

En hilsen fra Stavtrup Idrætsforening

Opdateret: 18. okt. 2021

Første halvår af 2021 er fløjet afsted – og dermed er det tid til en midtvejsstatus. I Stavtrup IF´s Forretningsudvalget har vi i 2021 valgt at fokusere på følgende initiativer:

• Tiltrækning af nye medlemmer – og fastholdelse af de nuværende

• Øget fokus på frivillighed/styrkelse heraf

• Optimering af økonomien i hovedforeningen


Når det gælder tiltrækning af nye medlemmer – og fastholdelse af de nuværende, har vi sat mange skibe i søen. Vi har arrangeret en sommeridrætsskole,

sendt et samlet overblik over aktiviteter ud til jer alle via Stavtrups Facebook side og via skoler og daginstitutioner. Desuden barsler vi med en Stavtrup IF idrætsuge (uge 43),

hvor voksne kan komme og helt uforpligtende prøve kræfter med en sportsgren i Stavtrup IF. Desuden har vi været i dialog med Aarhus kommune om muligheden for at etablere en e-Sports afdeling – og det er faktisk lykkes os, at få en åbning, når det kommer til lokaler. Nu mangler vi bare en 2-3 ildsjæle, som har lyst til at starte denne afdeling op.

Vi har også oprettet en frivilligliste og indstillet Mikkel Stærk Dickenson til prisen som årets ildsjæl i DGI Østjylland. En pris, som vi er stolte af, at kunne fortælle, at han rent faktisk vandt.

I Stavtrup IF ser vi meget frem til endnu et spændende andet halvår af 2021

Mange hilsener,

Stavtrup Idrætsforening

Morten Uth


50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page