top of page

105.000 kr. indsamlet siden borgermødet om Kultur- og Idrætscentret

Opdateret: 15. dec. 2022

Vi har nu modtaget 105.000 kr. ud af de 300.000 kr. vi ønskede os at kunne indsamle inden udgangen af 2022 i form af donationer. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en stor tak til de familier og medborgere, samt virksomheder der indtil videre har støttet os i at få finansieringen af projektet på plads.


Med opdateringen på plads og i lyset at juletiden, håber vi lokalsamfundet fortsætter med at vise viljen, lysten og styrken til i fællesskab at være med til at opnå dette års delmål på 300.000 kr. Dette vil være en virkelig god gave til Stavtrup.


Det er derfor også helt essentielt så mange af os som muligt gør en indsats og tager del i donationerne, således vi sikrer Stavtrup kultur og idrætscenter bliver en realitet.


Det er et meget vigtigt signal udadtil, vi viser både nuværende og kommende større støtter, at vi - borgerne i Stavtrup og omegn - vil det her, og at vi viser vi alle er en del af Stavtrup Kultur- og Idrætscenter. Alle donationer tæller!


Udvalget for Donationer ønsker alle en glædelig jul.


SÅDAN DONERER DU:

Når du donerer går din støtte fuldt ud til at realisere projektet, da alle i udvalget arbejder som frivillige. Så hver eneste krone der bliver givet, kommer til gavn og glæde for os alle. Vi håber du vil støtte på et af tre forskellige niveauer; guld, sølv eller bronze. Klik på linket herunder for at læse mere.Din støtte er fradragsberettiget og bliver automatisk indberettet, når du donerer gennem DBU.124 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

تعليقات


bottom of page